Carporte

og

Redskabsskure

 

Modeloversigt

Carporte med fladt tag

 

Carporte med fladt tag og skur

 

Redskabsskure med fladt tag

 

Information

Velkommen

 

Ordre og betaling

 

Bygningsregler

 

Dimensionering

 

Om bygselvtegninger.dk

Nyttige links

Bygningsreglement 2010

 

Nye regler for anmeldelse 2011

 

Anmeldelsesblanket

 

Træbyggeblade (køb)

 

Købeguide trykimprægneret træ

 

Ordre og betaling

 

Ordre afgives ved at overføre 250,- dk. kr. til vores konto. I feltet "besked til modtager" anføres den e-mail adresse som byggevejleden skal sendes til samt sætnummeret.

 

Byggevejledningen afsendes så snart vi ser beløbet registreret på kontoen, typisk 1-2 bankdage. Har du ikke modtaget den indenfor tidsfristen, kan det skyldes, at vi ikke har modtaget din mailadresse, kontakt os da på mail.

 

Det er ikke nødvendigt at anføre navn og adresse. E-mail adresse og sætnummer er tilstrækkeligt.

 

Bank: Lån og Spar

Registreringsnummer: 0400

Kontonummer: 4012362809

 

 

Afbestilling: Køb af byggevejledninger på bygselvtegninger.dk er ikke omfattet af den normale fortrydelsesret på 14 dage som gælder for nethandel. Ønsker du at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, skal det ske ved at fremsende en e-mail med mærket "Afbestilling". Her skal e-mail adresse og sætnummeret på byggevejledningen fremgå. Afbestillingen skal ske indenfor 24 timer efter betalingstidspunktet. Vi vil herefter tilbageføre det overførte beløb.

 

Reklamation: bygselvtegninger.dk hæfter ikke for eventuelle fejl eller mangler i den vejledende materialeliste som følger med byggevejledningen. Materialelisten er alene vejledende og ikke bindende. Øvrige reklamationer skal fremsendes på mail.

 - kom godt fra start med byggetegninger fra bygselvtegninger.dk

  info@bygselvtegninger.dk